Način da se pronađu bezbednije alternative
> Impresum

Impresum

Kooperationsstelle Hamburg IFE GmbH
Humboldtstraße 67a
D-22083 Hamburg
Nemačka

Tel: +49-(0)40-484010-100
Fax: +49-(0)40-484010-199
E-mail: info@kooperationsstelle-hh.de
www.kooperationsstelle-hh.de


Zastupaju generalni direktori:
Dr. Lothar Lißner
Mario Dobernowsky

Okružni sud: Hamburg-Mitte
Matični broj: HRB 112079
PDV broj: DE 815 135 720


Bezbednost podataka

Hvala što ste posetili naš sajt.

Kada stupate u kontakt sa nama preko Interneta, od Vas će verovatno biti traženo da nam dostavite neke lične informacije. Naravno da je na Vama da odgovorite na ova pitanja. Svi lični podaci sačuvani na ovom sajtu isključivo se koriste da bismo pomogli Vama, za dostavljanje informacija, kao i za podnošenje ili obradu naloga koje ste inicirali. Garantuje da ćemo podatke o Vama čuvati i tretirati kao poverljive u skladu sa aktuelnim politikama o privatnosti.

Ipak, mi nemamo nikakav uticaj na bezbednost prenosa podataka internetom. Molimo Vas da razmislite o ovome pre nego što odlučite da nam pošaljete podatke preko interneta. U slučaju bilo kakve sumnje kontaktirajte nas putem pošte, telefonom ili faksom.

 

Zaštitni znak

Zaštitni znaci nisu generalno označen kao takvi. Nepostojanje takve indikacije ne znači da je ovo ime dostupno u smislu propisa o zaštiti žigova.

Ograničenje odgovornosti

Englesku verziju ovog sajta sačinili smo sa velikom pažnjom. Ipak, ne možemo garantovati za ispravnosti i za tačnost svih prikazanih informacija i prevoda na druge jezike. Isključujemo svoju odgovornost u pogledu nedostataka nastalih direktno ili indirektno pri upotrebi ovog sajta, osim eventualne grube nepažnje ili namerog posupka Centra za saradnju Hamburg IFE GmbH.

SUBSPORT web-sajt ne promoviše proizvode, tehnologije ili kompanije iz komercijalnih razloga. Pominjanje imena, trgovinskih kompanija ili komercijalnih proizvoda ne predstavljaju odobrenje ili preporuku za upotrebu bilo koje organizacije SUBSPORT-a ili drugih firmi, organizacija ili pojedinaca koji su učestvovali u pripremi informacija. Linkovi ka sajtovima van sajtu SUBSPORT su dati zbog praktičnosti za korisnika. Međutim, SUBSPORT ne može da potvrdi tačnost informacija na web-sajtovima ka kojima ti linkovi vode ili bilo kog drugog povezanog sajta.

 

Autorska prava

© Copyright 2014 Kooperationsstelle Hamburg IFE GmbH. Sva prava su zadržana. Ova prezentacija, uključujući sve delove, na primer podatke i slike, su zaštićena autorskim pravima. Svaka upotreba koja nije u granicama koje su postavljene autorskim pravima, bez prethodne saglasnosti, je nezakonita i protiv lica koji su to učinili biće pokrenuta tužba. Ovo se posebno odnosi na reprodukciju, prevod, mikrofilmovanje, kao i rukovanje ili dalja obrada u elektronskim sistemima.Raspored i tehnički dizajn:
bergDesign GbR
www.bergdesign.de

Fotos: © christian42 – Fotolia.com, © Stefan Körber – Fotolia.com, © Andreas F. – Fotolia.com, © paolo toscani – Fotolia.com, © Olivier – Fotolia.com, © GoodMood Photo – Fotolia.com
Pretraži SUBSPORT
Web-sajt
Baza podataka ograničenih i prioritetnih supstanci » Link
Baza pojedinačnih primera » Link

Drugi web-sajtovi i baze podataka o supstituciji
Loading
Logo Alhem Logo Grontmij Logo Istas Logo Chemsec Logo Kooperationsstelle Hamburg